Pandemi restoran düzenlerini de değiştirdi
Korona virüs pandemisi restoran işletmeciliğini de değiştirdi. Bol masalı ve kalabalık restoranlar, yerini özel loca ve mahremiyet sağlayan mekanlara bıraktı.
Yayınlanma :
04.09.2021 13:52
Güncelleme :
04.09.2021 17:43
Korona virüs tehdidi nedeniyle bir dönem kapalı kalan ve sıkıntılı günler geçiren yiyecek içecek sektörü, normalleşme süreciyle tekrar canlanmaya başladı. Ancak pandemi süreci restoran düzenlerini de değiştirdi. Eskiden çok sayıda masaların yer aldığı, kalabalık ve insanların birlikte oturduğu mekanlar, pandemi sonrasında yeniden dizayn edildi. Müşterilerine özel loca ve mahremiyet sağlayan restoranlar, müşteriler tarafından ilgi görmeye başladı.
Pandemiyle birlikte değişerek müşterilere geniş loca ve sosyal mesafe sağlayan mekanlardan biri de Ataköy'de Ali Rıza Çelik tarafından izole bir bahçe dizaynı edilen The Food Clan oldu. Geniş localı masa düzeni ile de sosyal mesafe kurallarına uygun olarak tasarlanan mekan, güzel bir bahçe içerisinde evinde hissettirmeyi amaçlıyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: