MHP gazileri unutmadı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çankaya İlçe Teşkilatı, "Gaziler Günü" münasebetiyle Mevlid-i Şerif okuttu.
Yayınlanma :
19.09.2021 20:31
Güncelleme :
19.09.2021 22:27
MHP Çankaya İlçe Teşkilatı "Gaziler Günü" münasebetiyle Mevlid- i şerif okuttu. Aynı zamanda Tunalı Hilmi bölge esnafı ile yemekli istişare toplantısı düzenledi. Toplantıya MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya ve MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ da katıldı. İlginin yoğun olduğu toplantıda esnafın sorunları dinlendi.
Gaziler Günü'nde konuşan MHP Çankaya İlçe Başkanı Serkan Damar, "Gerek MHP gerekse de içinde bulunduğumuz Cumhur İttifakı Cumhuriyetimizin 100'üncü yılına 2 yıl kala bütün enerjisini daha büyük daha güçlü ve tam bağımsız Türkiye için seferber etmiş durumdadır. Buraya sizlerin dertlerini dinlemeye, derman olmaya, sesinizi duyurmak için aracı olmaya geldik. Gösterdiğiniz misafirperverliğe çok teşekkür ederim" diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: