İzmitli Güreşçiler Çanakkale'den 3 altınla döndü
İzmit Belediyespor Güreş Takımı, Çanakkale'nin Lapseki ilçesine düzenlenen Çardak Yağlı Pehlivan Güreşleri'nden 3 altın madalya ile döndü.
Yayınlanma :
29.08.2021 17:27
Güncelleme :
29.08.2021 21:19
İzmit Belediyespor Güreş Takımı, Çanakkale'nin Lapseki ilçesine bağlı Çardak Beldesi'nde düzenlenen 287. Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşinde er meydanına çıktı. Yıl boyunca katıldıkları tüm organizasyonlarda kürsüde yer almayı başaran İzmit Belediyesporlu pehlivanlar, Çardak Yağlı Pehlivan Güreşleri'nden de 4 madalya kazandı. Başaltı kategorisinde kürsüde İzmit Belediyesporlu güreşçiler yer aldı. Seçkin Duman altın madalya alırken, Erdal Duman ise bronz madalyayı boynuna taktı. Küçük orta büyük boyda Emre Duman ve teşvik 2 boyunda Barış Kemal Yiğit de kürsünün en yüksek basamağında yer alarak altın madalya kazandı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: