Emekli diplomatı 50 bin euro dolandırdı
Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir vatandaşı telefon ile dolndırıp 50 bin euro'sunu gasp eden şahıs, Nazilli ilçesinde ticari taksi içerisinde yakalandı.
Yayınlanma :
04.09.2021 13:02
Güncelleme :
04.09.2021 17:43
Edinilen bilgiye göre, Kuşadası'nda telefonla kendisini asker polis savcı gibi tanıtarak emekli bir diplomatı, 50 bin euro dolandıran şüpheli Nazilli'de nefes kesen operasyonla yakalandı.
Nazilli İlçe Emniyet Amirliği ekipleri Kuşadası'nda dolandırılan emekli diplomatın dolandırılan parasını ele geçirdi. Operasyonda kıskıvrak yakalanan şüpheli gözaltına alındı. Nazilliye doğru geldiği bilgisi alınan Ticari taksi içerisindeki şüpheliyi yakalamak için tedbir alan Nazilli Emniyeti ticari taksiyi kıskıvrak yakaladı. Araçta yapılan aramada dolandırılan paraları da ele geçirdi. Şüphelinin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: