Demir, başkanlığa aday

TAKİP ET

Çanakkale Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Ali Demir, 8 Ocak 2022'de yapılacak olan oda seçimleri için adaylığını açıkladı.

Esnaf Odaları Birlik Başkanı Ünal Özcan’ın yanı sıra çok sayıda oda başkanının desteğini alan Çanakkale Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Ali Demir, seçimler öncesi bir basın açıklaması yaparak kamuoyuna adaylığını duyurdu. Başkan Demir; “Odamıza kayıtlı, 900 küsur üyemiz var. 877 tane üyemiz oy kullanabilecek. Bunların içinde şartları tutan, her üye arkadaşımız üye olabilir. Bizde sandık vardır seçimlerimiz şeffaftır. Herkes aday olabilir. Bu bir hizmet yarışıdır. 8 Ocak 2022’de gerçekleştirilecek Çanakkale Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı seçimlerine adayım. 2010 yılından bu yana, yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Ekip olarak ekibim ile birlikte, 8 Ocak tarihinde yapılacak genel kuruldayım” dedi.
Başkan Mehmet Ali Demir’e destek veren Çanakkale Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan ise; “Başkanımızın yapığı hizmetleri görüyorum, ben sayın başkanın kefili ve vekiliyim” diye konuştu.