ÇOMÜ'de 23 Nisan

TAKİP ET

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü gönüllü öğrencileri ile katılım sağladı.

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında kamu ve sivil toplum örgütlerinin yer aldığı etkinliklerde Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü gönüllü öğrencileri ile katılım sağladı. 23 Nisan tarihinde Çanakkale Hamidiye Tabyalarında düzenlenen 23 Nisan şenliklerine VR Gözlükler ile Anıtkabir Turu, yüz boyama, el baskısı, çuval yarışı, balon şişirme, geleneksel akıl oyunları gibi birbirinden farklı aktiviteler ile katılım sağlayan koordinatörlük binlerce çocuğun yüzünde tebessüm oluşturdu. ÇOMÜ Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörü Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın, “23 Nisan şenliklerinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün oluşturduğu alana iki stantla katılım sağladık. Bu anlamlı günde en önemli etkinliklerimizden bir tanesi olan sanal gözlüklerle miniklere Anıtkabir turu yaptırmak. Çanakkale halkının etkinlik alanına çok ciddi bir ilgisi var ve gönüllü ekibimizle birlikte bu ilgiye sonuna kadar destek olmaya çalışıyoruz.  Birbirinden farklı atölyelerimizle miniklerle balon etkinlikleri yapıyoruz, çuval yarışı etkinleri, geleneksel oyunlarımızdan seksek ve sokak oyunlarını hatırlatmak amacıyla çeşitli oyunlar oynuyoruz ayrıca palyaçomuz var, yüz boyama etkinliklerimizle miniklerin yüzünde tebessüm oluşturmaya çalışıyoruz. Gücümüz yettiğince yüzlerde tebessüm oluşturmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Sosyal Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörü Doç.Dr. Hicran Özlem Ilgın, Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Nazan Çalbayram ve çok sayıda gönüllü öğrencinin hazır bulunduğu etkinlik standına Çanakkale Valisi lhami Aktaş, Çanakkale Savaşları Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, İl Millî Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek ziyaret gerçekleştirdi. Etkinlik gönüllü öğrencilerin hatıra fotoğrafı çekmesiyle son buldu.

Daha çok fotoğraf için tıklayın

çomü 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı