3 gündür aranan yaşlı adam dere yatağında ölü bulundu
Burdur'un Yassıgüme köyünde 3 gündür kayıp olarak aranan 80 yaşındaki epilepsi hastası, dere yatağında ölü bulundu.
Yayınlanma :
02.09.2021 19:06
Güncelleme :
02.09.2021 19:47
Edinilen bilgiye göre, köyde yalnız yaşayan ve köylüler tarafından bakılan engelli Hüseyin Şen'den (80) haber alamayan komşuları durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma ekipleri havadan drone ve arama köpekleri ile arama çalışması başlattı. Burdur AFAD ekiplerinin de katıldığı arama çalışmaları sonucu Şen, bugün öğleden sonra köy yakınındaki 1400 rakımlı Karılcak mevkiindeki dere yatağında ölü bulundu.
Köylüler, epilepsi hastası olan yaşlı adamın kulaklarının duymadığını, daha önce birkaç kez daha kaybolduğunu belirttiler. Yine jandarmanın bularak köye getirdiği Şen'in bakımının ise köylüler tarafından yapıldığı öğrenildi. Savcının incelemesinin ardından Şen'in cenazesi Burdur Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: