Gökçeada Devlet Hastanesi’nde ilk kez yapılan iki ortopedi ameliyatı, hastanemizde yapılan ilk olma özelliği taşıyor. Düşme sonucu kol ağrısı nedeniyle hastaneye başvuran hastamızın sol ön kolda parçalı kırığın ameliyatı ile ayak başparmak eğriliği şikayeti ile hastaneye başvuran hastaya Valgus Parmak Deformasyonu operasyonu Hastane Başhekimi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Emre Arıkan ve Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Celal Gürbüz Önal ile ameliyathane ekibi tarafından gerçekleştirilen ameliyatlar başarılı bir şekilde tamamlandı. Operasyonun ardından servise alınan hastaların genel durumunun iyi olup, iyileşme sürecinin yakından takip ediliyor.
Gökçeada Devlet Hastanesi’nde bir ilk
Çanakkale’nin Gökçeada ilçesinde sağlık alanında önemli bir gelişme yaşandı. Gökçeada Devlet Hastanesi, gerçekleştirdiği iki başarılı ortopedi ameliyatıyla tarihinde bir ilke imza attı.
Yayınlanma :
29.03.2026 09:45
Güncelleme :
29.03.2026 09:45
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: