Yıldızlar Avrupa Şampiyonası'nda Avrupa 2.'si oldu
Bilecik'in Bozüyük ilçesine bağlı Dodurga Beldesi Spor Kulübü sporcularından Alper Tuncay, tekvando alanında Yıldızlar Avrupa Şampiyonası'nda Avrupa 2.'si oldu.
Yayınlanma :
28.08.2021 12:13
Güncelleme :
28.08.2021 15:49
Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna elde edilen bu başarıdan dolayı genç sporcu ve antrenörünü kutladı. Başkan Selim Tuna, "Estonya'da düzenlenen Yıldızlar Avrupa Şampiyonası'nda Dodurga Spor Kulübü sporcusu Alper Tuncay, tekvando büyük bir başarıya imza atarak Avrupa 2.'si olmuştur. Genç ve başarılı sporcumuz Alper Tuncay ve antrenörü Gökalp Yıldız'ı kutluyor başarılarının devamını diliyorum" dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: