Yılbaşı öncesi vatandaşları zehirleyeceklerdi
Amasya'nın Merzifon ilçesinde sahte içki imal ve ticaretinden yakalanan 11 zanlıdan 8'i adliyeye sevk edildi.
Yayınlanma :
15.12.2020 16:58
Güncelleme :
15.12.2020 17:10
Samsun'un Havza ilçesi ve Merzifon'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda, il dışından getirdikleri sahte içkileri yılbaşı öncesi vatandaşlara satan 11 kişi yakalanmış ve ele geçirilen çok sayıda kaçak içkiye el konulmuştu.
Sahte içki imal ve ticareti iddiasıyla gözaltına alınan 11 şahıstan 3'ü emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Gözaltındaki sekiz şahıs ise sağlık kontrolünden sonra Merzifon Cumhuriyet Başsavcılığına çıkarıldı.
İHA
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: