Ayvacık-Küçükkuyu arası tünel çalışmalarının devam ettiğini belirten AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan; “Heyecan duyduğumuz bir projenin daha çalışmaları ivme kazanıyor... Dağ, deniz ve termal turizm için önemli bir merkez olan Ayvacık / Küçükkuyu arası tünel çalışmaları devam ediyor. Tamamlandığında 35 dakikalık seyir süresi 5 dakikaya inecek. Bu sayede hem çevre kirliliği azalacak hem zamandan hem de yakıttan tasarruf sağlanırken ülke ekonomimize de katkı sağlanacak” dedi.
Turan; “35 dakikalık seyir süresi 5 dakikaya inecek”
AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Ayvacık-Küçükkuyu arası tünel çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte 35 dakikalık seyir süresinin 5 dakikaya ineceğini söyledi.
Yayınlanma :
18.06.2020 17:57
Güncelleme :
18.06.2020 17:57
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: