Tır ve kamyon şoförleri garaj istiyor
Alaplı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kemal Çam, Alaplı'nın kamyon garajına ihtiyacı olduğunu ve bu sorunun çözülmesini istediklerini söyledi.
Yayınlanma :
30.08.2021 17:26
Güncelleme :
30.08.2021 18:02
Zonguldak Alaplı'da karayolu kenarına ve şehir içine park etmek zorunda kalan tır ve kamyon şoförleri, Alaplı'da Şoförler ve Otomobilciler Başkanı Kemal Çam park sorunları ve kamyon garajı talepleriyle ilgili açıklama yaptı.
Çam, gazetecilere yaptığı açıklamada, Alaplı Kaymakamlığına "tır ve kamyon garajı" hakkında taleplerini ilettiklerini ifade eden Başkan Kemal Çam "Bu mecburiyetten gerçekleştirdiğimiz parkları da trafiği, vatandaşları rahatsız etmeyecek şekilde yapmaya çalışıyoruz. Ancak istemediğimiz durumlar meydana gelebiliyor. Bu durumdan biz de memnun değiliz, Kamyon ve tır ile yük taşımacılığı yapan esnafımız araçları yüklü olduğu için güvenli park yeri arıyor. Karşıyaka hemen Köprü yanındaki sahil dolgu alanında park eden Tırlar için güvenliği bulunmadığı ve zeminin bozuk sebebiyle kimse oraya park etmek istemiyor. Alaplı Şoförler ve Otomobilciler olarak bize oraya verilirse buranın 24 saat güvenliği ve zemin çalışmasını , Lastik tamiri ve yıkama gibi burada yapmaya talibiz." diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: