Teknesi bulunmuş, kendisi bulunamamıştı
Balıkesir'in Edremit ilçesinde, pazar günü balık tutmak için teknesiyle denize açıldıktan sonra haber alınamayan 55 yaşındaki Tuncay Durak'ın cesedi bulundu.
Yayınlanma :
19.08.2021 17:13
Güncelleme :
19.08.2021 19:26
Edinilen bilgilere göre, sabah saatlerinde balıkçılar, Gömeç'in Keremköy açıklarında denizin üstünde bir erkek cesedi gördüklerini belirterek güvenlik güçlerine haber verdiler. Sahil Güvenlik ekiplerinin yaptığı araştırmada, 15 Ağustos tarihinde Edremit'in Altınkum Mahallesi'nde kaybolan emekli, 3 çocuk babası cesedin Tuncay Durak'a ait olduğunu belirledi. Durak'ın teknesi de kaybolduktan sonra Altınkum açıklarında bulunmuştu.
Olayla ilgili olarak polis araştırma başlattı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: