Sinop'ta 15 Temmuz şehitleri anısına 251 fidan dikildi
SİNOP (İHA) – Sinop'ta 15 Temmuz Şehidi Ömer Can Açıkgöz Hatıra Ormanı'na, 15 Temmuz şehitleri anısına 251 adet fidan dikildi.
Yayınlanma :
13.07.2021 18:24
Güncelleme :
13.07.2021 19:57
Fidan dikme töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu burada yaptığı konuşmada, "1915'te ecdadımız nasıl 'Çanakkale Geçilmez' dediyse 15 Temmuz destanının yazıldığı o karanlık gecenin sabahında da milletimiz birlik ve beraberliğiyle, cesaretiyle, azim ve kararlılığıyla hain darbe girişimine karşı duruşuyla 'Milli irade geçilmez, Türkiye geçilmez mesajını bir kez daha net bir şekilde vermiştir" dedi.
Konuşmanın ardından tüm şehitler, geride kalanları ve ebediyete intikal edenler için dua edildi. 15 Temmuz şehidi Ömer Can Açıkgöz'ün babası Fahrettin Açıkgöz'de programda yer aldı. Dua sonrası fidan dikimleri gerçekleştirildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: