İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı, Vali İlhami Aktaş başkanlığında GAMER toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya; Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan Ecevit, Vali Yardımcısı Ali Muhittin Varol, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Celal Taşçı, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Sadi Akman ve Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG. Yb. Ercan Oran katıldı. Toplantıda, vatandaşların huzur ve güven ortamında hayatlarını sürdürmelerini sağlamak ve 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimlerinin huzur ve güven içinde gerçekleşebilmesini sağlamak için il genelinde alınan tedbirler ile yapılacak olan çalışmalar değerlendirildi.
Seçim öncesi tedbirler görüşüldü
Vali İlhami Aktaş başkanlığında düzenlenen İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı’nda seçim tedbirleri görüşüldü.
Yayınlanma :
05.05.2023 15:10
Güncelleme :
05.05.2023 18:05
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: