Etkinlik, Güzel Sanatlar Fakültesi'nde bulunan Necip Fazıl Kısakürek Salonu’nda gerçekleştirildi. Buluşmaya Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hülya Önal, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Didem Çatal, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Okan Yılmaz, Kalite Geliştirme ve Kurumsal İzleme Koordinatör Yardımcısı Arş. Gör. Serkan Özdemir katılım sağladı.
Rektör Erenoğlu, açılış konuşmasında bu üç fakültenin "üniversitenin lokomotif akademik birimleri" olduğunu belirterek, geleceğin mesleklerini şekillendiren bu alanlardaki öğrencilerin görüşlerinin önemine dikkat çekti.
Kalite Bir Maraton, Tek Seferlik Bir Süreç Değil
Rektör Prof. Dr. Erenoğlu, Face2Face programlarının temel amacının üniversite – öğrenci iletişimini güçlendirmek olduğunu vurgularken, üniversitenin beş yıllık kurumsal akreditasyon ve kalite süreçleri hakkında detaylı bir değerlendirme yaptı.
“Kalite süreçleri bir kez tamamlanıp beş yıl beklenen süreçler değil; aksine sürekli iyileştirme gerektiren bir yapı. Bu nedenle sizlerle yaptığımız bu görüşmeler ve toplantılar bizim için çok kıymetli. Önerileriniz, talepleriniz, problem ve çözüm önerileriniz bizim için her zaman yol gösterici nitelikte.”
Etkinlik, soru-cevap bölümüyle interaktif bir hal aldı. Öğrenci temsilcileri ve fakülte öğrencileri, üniversite yönetiminin önceliklerini doğrudan öğrenme fırsatı buldu. Öğrencilerin en çok odaklandığı konular şunlar oldu:
Derslik Olanakları ve Teknolojik Altyapının İyileştirilmesi
Kampüs Yaşamı ve Sosyal Alanların Zenginleştirilmesi
Akademik İhtiyaçlar ve Yeni Seçmeli Derslerin Açılması
Mezuniyet Sonrası İstihdam ve Kariyer Hedeflerine Yönelik Destekler
Toplantı boyunca Dekanlar, kendi fakülteleri özelinde gelen sorulara yanıtlar verirken, Rektör Erenoğlu, genel kampüs ve altyapı projeleri hakkında bilgi paylaşımında bulundu.
Program, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.
Yorumlar
Kalan Karakter: