Orman yangınlarına müdahale eden itfaiyeciler Buray konserinde buluştu
Kerkisolfej tarafından düzenlenen yaz konserleri kapsamında Bodrum Antik Tiyatro Btcturk Pro sahnesinde önceki akşam yoğun istek üzerine ikinci kez sahne alan ünlü sanatçı Buray, sürprizlerle dolu bir konsere imza attı.
Yayınlanma :
03.09.2021 16:27
Güncelleme :
03.09.2021 19:03
Programına sevilen şarkılarından "Deli Divane" ile başlayan genç sanatçı, dillere pelesenk olan şarkılarını Antik Tiyatroyu dolduran hayranlarıyla birlikte hep bir ağızdan seslendirdi.
Konserin ikinci bölümüne sıradışı bir sürprizle başlayan Buray, konseri izleyenler arasında yer alan itfaiye erleri ve orman bölge müdürlüğü çalışanlarını sahneye davet etti. Son zamanlarda meydana gelen yangınlarda büyük mücadele veren itfaiye erlerini sahnesinde ağırlayan başarılı sanatçı, "Bugün aramızda çok özel insanlar var. Onlar son orman yangınlarında canlarını hiçe sayarak, gecelerini gündüzlerine katarak çalışan kahraman itfaiye çalışanlarımız" ifadeleri ile sahneye davet ettiği itfaiyecilere tek tek teşekkür etti.
Duygu dolu anlar yaşanan sahnede bazı itfaiyecilerin gözlerinin dolduğu dikkatlerden kaçmazken, Bodrum İtfaiye Amiri Zekeriya Bayırlı, ''Tüm arkadaşlarım adına bizlerde sizlere çok teşekkür ediyoruz. Kelimeler boğazıma düğümleniyor. Bizi buraya davet ettiğiniz, bizleri unutmadığınız ve bizleri hatırladığınız için tüm arkadaşlarım ve aileleri adına sizlere teşekkür ederim'' sözleriyle mesai arkadaşlarının duygularına tercüman olmaya çalıştı.
Yaşan duygusal anların ardından "Sizler vasıtasıyla tüm Türkiye'de görev yapan kahraman itfaiyecilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün kendimden daha çok onların alkışlanmasını istiyorum" diyerek Antik Tiyatroyu itfaiye erlerini alkışlamaya davet eden genç sanatçı Buray, "Türkiye sizlere minnettar, iyi ki varsınız" sözleriyle de minnet duygularını dile getirdi.
Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalan Buray, "Hayatımda asla unutamayacağım bir gece oldu, sizleri çok seviyorum" diyerek konserini noktalarken, gecenin finalinde ise itfaiye ekipleri tarafından kendisine itfaiyeci üniforması hediye edildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: