Önce ustayı bıçakladı, ardından dükkanı dağıttı: Bıçaklı saldırı güvenlik kamerasına yansıdı
Elazığ'da daha önce çalıştığı iş yerine gelen bir şahıs, tantuni ustasını bıçakla yaraladı. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Yayınlanma :
15.08.2021 10:35
Güncelleme :
15.08.2021 11:34
Olay geçtiğimiz cuma günü İzzetpaşa Mahallesi'nde bulunan bir tantunicide meydana geldi. İddiaya göre A.O isimli şahıs yaklaşık 2 ay önce işten ayrıldı. Daha sonra A.O nedeni henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı akşam saatlerinde iş yerine gelerek tantuni ustası Y.S. ile tartışmaya başladı. Tartışma daha sonra kavga dönüşürken A.O. masadan aldığı bıçakla Y.S.'yi yaraladı. A.O. tezgahı dağıtarak iş yerinden kaçtı. İş yerinde bulunan diğer personeller durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı Y.S.'yi ambulans ile Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Olay yerinden kaçan A.O. ise polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına aldı. Yaşanan olay iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Olayla ilgili başlatılan incelemenin sürdüğü öğrenildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: