Namiq Alasgarov, Lüksemburg'a karşı 45 dakika oynadı
Bursaspor'un yeni transferlerinden Namiq Alasgarov, dün milliî takım formasıyla çıktığı maçta 45 dakika forma şansı bulabildi. Azerbaycan ise Lüksemburg'a 2-1 mağlup oldu.
Yayınlanma :
02.09.2021 15:37
Güncelleme :
02.09.2021 19:06
Bursaspor'un çok şey beklediği isimlerin başında gelen Namiq Alasgarov, ülkesi Azerbaycan'ın Lüksemburg'la oynadığı maçta 45 dakika forma şansı bulabildi. İlk 11'de sahaya çıkmayan Namiq Alasgarov, devre arasında İsmayil İbrahimli'nin yerine oyuna dahil oldu. 26 yaşındaki futbolcu, formayı giydikten sonra Azerbaycan bir gol bulsa da sahadan 2-1 yedik ayrılmaktan kurtulamadı. Namiq Alasgarov, 45 dakika boyunca 10 kez topla buluştu, 2 kez ofsayta düştü, 1 kez de rakibine faul yaptı. Azeri futbolcu, isabetli pasta ise yüzde 100'lük bir oran yakaladı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: