Marmaris'teki Lunapark saldırısına 3 gözaltı
Muğla'nın Marmaris ilçesinde Haziran ayı içerisinde iki defa silahlı saldırı olayı yaşanmıştı. İkinci saldırının faile ile kendisine yardım ve yataklık eden iki kişi emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.
Yayınlanma :
19.08.2021 14:22
Güncelleme :
19.08.2021 15:18
3 Haziran'da Lunapark'a düzenlenen saldırı sonrası Muğla Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından saldırgan veya saldırganların yakalanması için çalışma başlattı. Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından oluşturulan sivil ekipler görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda saldırıyı düzenlenen şüphelinin İzmir'de olduğunu belirledi.
İzmir'de şüphelinin kaldığı eve düzenlenen operasyonda saldırının faile olduğu öğrenilen A.B. ile saldırgana yardım ve yataklık ettikleri ileri sürülen B.H.Ç. ve K.S. yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin Muğla Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün Marmaris Adliyesi'ne sevk edildiler.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: