"Kütahya için birlikte hareket ediyoruz"
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş beraberinde MHP İl Başkanı Selçuk Alıç ve MHP Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy ile birlikte Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık'ı ziyaret etti.
Yayınlanma :
15.08.2021 09:33
Güncelleme :
15.08.2021 11:34
Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık'ı makamında ziyaret eden MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, MHP İl Başkanı Selçuk Alıç ve MHP Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy istişarede bulundular.
Başkan Işık, Milletvekili Erbaş ile İl Başkanı Alıç ve Merkez İlçe Başkanı Toy'a, nezaket ziyaretleri için teşekkür etti.
Ülke ve Kütahya'nın gündemine dair istişarelerin yapıldığı ziyarette, Kütahya için birlikte hareket edildiğini vurguladı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: