Kurban Bayramı'nda Ayasofya'da atlı polislerle denetim
Kurban Bayramı dolayısıyla yerli ve yabancı turistlerin yoğun olduğu Sultanahmet Meydanı ve Ayasofya Camisi çevresinde İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı atlı polislerle denetim gerçekleştirildi. Denetim yaparken atlara yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgisi oldu.
Yayınlanma :
20.07.2021 12:17
Güncelleme :
20.07.2021 16:47
Kurban Bayramı'nın birinci günü yerli ve yabancı turistlerin yoğun olarak geldiği Sultanahmet Meydanı ve Ayasofya Camisi'nin çevresinde İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı Atlı polisler asayiş denetimi gerçekleştirdi. Denetim esnasında yerli ve yabancı turistlerin atlara yoğun ilgi gösterdi. Çocuklar atları sevdi, aileleri fotoğraflarını çekti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: