Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığına ait tanıtım çadırı geçtiğimiz gün İskele Meydanı’nda kurulmak istenmiş ve bir takım polemiklere sebep olmuştu. Çanakkale Valisi Orhan Tavlı’nın da araya girmesi ile İskele Meydanı’na kurulmayan çadıra yeni yer aranmaya başlamıştı. İletişim Başkanlığına ait tanıtım çadırı 13 Haziran Cumartesi günü Anadolu Hamidiye Tabyası Çanakkale Savaşları Tarih Müzesi’nin bahçesinde kurulumuna başlandı. Yaklaşık 10 gün sürecek olan kurulumunun ardından çadır vatandaşların ziyaretine açılacak.
Kriz yaratan çadır tabyalara kuruluyor
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığına ait çadır, Anadolu Hamidiye Tabyası Çanakkale Savaşları Tarih Müzesi bahçesine kuruluyor.
Yayınlanma :
15.06.2020 11:09
Güncelleme :
15.06.2020 11:09
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: