Kış tedbirleri masaya yatırıldı
Çanakkale’de olumsuz hava koşulları ve karla mücadele hazırlık toplantısı gerçekleştirildi.
Yayınlanma :
21.01.2022 16:35
Güncelleme :
21.01.2022 16:35
Vatandaşların olumsuz hava koşullarında yaşayabilecekleri sıkıntıları bertaraf etmek için tüm kurumların iş birliği ve koordinasyon içerisinde çalışmalarının önemini belirtilen Vali İlhami Aktaş, “Çanakkale’de vatandaşlarımızın huzurlu, güvenli ve yaşanabilir bir ortamda hayatlarını sürdürebilmeleri için elimizdeki tüm imkanlarla koordineli bir şekilde çalışarak olumsuz hava koşullarında vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.
Toplantıda; Kış mevsiminde günlük yaşamı olumsuz yönde etkileyecek hava koşullarında, şehirlerarası, şehir içi ve köy yollarının trafiğe açık bulundurulması ve güvenli trafik akışının sağlanması için, ilgili kurumların alacağı tedbir, görev ve sorumluluklar belirlenip kış mevsiminde oluşabilecek olumsuz hava şartlarında alınacak tedbirler görüşülerek karara bağlandı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: