Kandıra'da üç bölgede denize girme yasağı kaldırıldı
Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde dün ve bugün kuvvetli rüzgar ve dalgalar sebebi ile alınan denize girme yasağı Kerpe, Kefken ve Kovanağzı plajlarında kaldırıldı.
Yayınlanma :
23.07.2021 14:26
Güncelleme :
23.07.2021 16:37
Kocaeli'nin Kandıra ilçesi Karadeniz kıyısındaki tüm plaj ve koylarda dün etkili olan kuvvetli rüzgar ve dalgalar sebebi ile denize girmek yasaklanmıştı. Kandıra Kaymakamlığı tarafından bugün yapılan yazılı açıklama ile Kerpe, Kefken ve Kovanağzı plajlarındaki denize girme yasağının kaldırıldığı, diğer plaj ve koylarda ise yasağın sürdüğü duyuruldu.
Yapılan yazılı açıklamada, "Kerpe, Kefken ve Kovanağzı dışındaki tüm sahillerimizde denize girmek yasaktır. Hava ve deniz şartlarının uygun hale geldiği Kerpe, Kefken ve Kovanağzı plajlarında denize girme yasağı kaldırılmıştır" ifadelerine yer verildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: