Kahramanmaraş'ta ayçiçeği tarlalarında görsel şölen
Kahramanmaraş'ta sarı renkte açan ayçiçeği tarlaları görsel şölen oluşurdu.
Yayınlanma :
26.07.2021 12:54
Güncelleme :
26.07.2021 16:18
Andırın ilçesine bağlı Geben Mahallesi'nde yer alan ayçiçeği tarlaları çiçek açtı. Fotoğraf çektirmek isteyenlerin ilgi odağı olan tarlalar, görsel bir şölen sunuyor.
Fotoğraf tutkunlarının vazgeçilmezi haline geldiğini söyleyen fotoğrafçı Doğan Yenigül, "Geben Mahallesi'nde sarının farklı tonları, şeklinin güzelliğiyle ilgiyi üzerine toplayan ayçiçekleri, görenleri kendisine hayran bırakıyor. Fotoğraf tutkunlarının mekanı haline geldi. Bizler de burada bu eşsiz güzelliği görüntülemek istedik. Burada harika bir manzara var. Fotoğraf tutkunları için muhteşem bir ortam" dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: