İntizar'dan hayranlarına coşkulu konser
KOCAELİ (İHA) – İş adamı Gökhan Reis tarafından İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde açılan restoranın ilk günü İntizar sahne aldı. Bayram boyunca mekanda ünlü isimler konser verecek.
Yayınlanma :
19.07.2021 12:15
Güncelleme :
19.07.2021 12:45
İş adamı Gökhan Reis'in ev sahipliğinde gerçekleşen Duqqan isimli cafe ve restoranın açılış kurdelesi Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ve davetlilerin katılımıyla kesildi. Mekanın açılışının ilk gününde sanatçı İntizar sahne aldı. Sanatçı İntizar'ın, iş adamı Gökhan Reis ile dansı izleyenlerden alkış almayı başardı. Ünlü sanatçı bu anlarda dışarıda yer alan çocuklu aileleri de sahne önüne aldı. Organizatör Kemal Aslan da sahneye çıkarak şarkılar seslendirdi.
Açılışa gösterilen ilgiden oldukça memnun olduğunu ifade eden Gökhan Reis, "Çok yakın zamanda büyük bir marka olacağız. Açılışa katılan herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.
Mekanda 20 Temmuz'da Pau, 21 Temmuz günü Ferda Anıl Yarkın ve Ömür Gedik sahne alacak. 22 Temmuz'da Niran Ünsal, 23 Temmuz'da ise Serdar Doğan sahneye çıkacak.
(RFK-Y)
http://indis.iha.com.tr/Assets/Images/icons/save.png
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: