İmzalar atıldı
Boylam Enerji Yatırım Üretim ve Ticaret A.Ş. ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi arasında “Kuş ev ve Yarasa Evleri Sürdürülebilirlik” projesinin yapılmasına ilişkin protokol imzalandı.
Yayınlanma :
13.04.2022 16:19
Güncelleme :
13.04.2022 16:19
Rektörlük makamında gerçekleşen protokol imza törenine; ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Pelin Kanten, Genel Sekreter Ayhan Monus, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Tarhan ve BORUSAN adına İşletme Birim Yöneticisi Serkan Erçin Gültekin katıldı. İmzalanan protokol ile kuş ve yarasa türleri için yaşam ortamlarının sağlanması, hazırlanması, üreme potansiyellerinin artırılması, farkındalık yaratılması hedefleniyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: