Gaziler için motosikletli şehir turu
Gaziantep'te, Gaziler Haftası etkinlikleri kapsamında Türk Chopper Motosiklet Kulübü üyelerinden oluşan 70 motosikletli şehir turu gerçekleştirdi.
Yayınlanma :
18.09.2021 19:01
Güncelleme :
18.09.2021 20:37
Şahinbey Belediyesi, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı ile Türk Chopper Motosiklet Kulübünce düzenlenen "Gaziler Sürüşü"nün 8'ncisi Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezinden başladı.
Motosikletlerden oluşan konvoyda motosiklette kullanan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "19 Eylül Gaziler günü olarak kutlanıyor. Gazilerimiz bu vatanın toprakları için canlarını, hayatlarını seve seve ortaya koyan insanlar. Bizde onlara teşekkürlerimiz, minnetlerimizi sunuyoruz. Bu vesileyle vatan için canlarını seve seve feda eden şehitlerimizi de rahmetle, minnetle anıyoruz. Her yıl olduğu gibi yine bu yıl Türk Chopper ile birlikte, gazilerimizle beraber bir şehir turu atacağız" dedi.
70 motosikletlinin etkinliğe katıldığını ifade eden Türk Chopper Kulübü Gaziantep Şubesi Başkanı Sedat Durgun, "Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz bir sürüş. Bu sene 8'ncisini düzenliyoruz Türk Chopper Kulübü olarak Şahinbey Belediye Başkanımızla, Gazilerimizle beraber şehir turu düzenliyoruz" ifadelerini kullandı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: