Galatasaray'da tek değişiklik
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim son oynadıkları Lazio maçının 11'ine göre 1 değişiklik yaptı. Kırmızı kart cezalısı Marcao'nun yerine Christian Luyindama sahada yer aldı.
Yayınlanma :
19.09.2021 16:07
Güncelleme :
19.09.2021 18:17
Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray sahasında Alanyaspor ile karşılaşıyor. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim son oynadıkları Lazio mücadelesinin 11'ine göre kadroda bir değişiklik yaptı. Terim, ligde kırmızı kart cezası devam eden Brezilyalı futbolcu Marcao'nun yerine Christian Luyindama'ya görev verdi. Sahaya kaptan olarak Fernando Muslera çıktı.
Assunçao ilk kez maç kadrosunda
Galatasaray yaz transfer döneminin son gününde kadrosuna kiralık olarak kattığı Brezilyalı futbolcu Gustavo Assunçao ilk kez kadroya alındı. Terim, genç futbolcuyu 21 kişilik kadroya dahil etti.
Diagne kadroda yok
Galatasaray'ın Senegalli futbolcusu Mbaye Diagne, Alanyaspor maçının kadrosuna alınmadı. Son olarak Süper Lig'de oynanan Kasımpaşa karşılaşmasına görev alan Diagne, daha sonraki Trabzonspor ve Lazio müsabakalarında da kadroda olmasına rağmen süre almadı.
Galatasaray'ın Alanyaspor'un bu sezon transferi Berkan Kutlu ilk kez eski takımına karşı sahada oldu. Berkan mücadeleye 11'de başladı. Sarı-kırmızılılardan Alanyaspor'a kiralık olarak giden Emre Akbaba da müsabakada 11'de yer aldı.
Kadın Futbol Takımı, taraftarlara tanıtıldı
Galatasaray'ın yeni branşı olan kadın futbol takımı Alanyaspor maçını tribünden izledi. Teknik Direktör Nurcan Çelik ile futbolcular mücadele öncesinde sarı-kırmızılı taraftarlara tanıtıldı. Taraftarlar kadın futbol takımlarına tezahüratlarla destek oldu.
Gaziler günü unutulmadı
Galatasaray taraftarı 19 Eylül Gaziler Günü'nü unutmadı. Sarı-kırmızılı taraftarlar tribünlere, 'Vatan sevdasıyla canlarını bu topraklar için siper eden gazilerimizi saygı ve minnetle anıyoruz' pankartını astı.
Sarı-kırmızılılar sahaya; Fernando Muslera, DeAndre Yedlin, Christan Luyindama, Victor Nelsson, Patrick van Aanholt, Berkan Kutlu, Taylan Antalyalı, Cicaldau, Olimpiu Morutan, Kerem Aktürkoğlu ve Halil Dervişoğlu 11'i ile çıktı.
Yedeklerde ise Fatih Öztürk, Alpaslan Öztürk, Ryan Babel, Mustafa Muhammed, Gustavo Assunçao, Oğulcan Çağlayan, Ömer Bayram, Işık Kaan Arslan, Emre Kılınç ve Sofiane Feghouli bekledi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: