Biga Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Doğancı Köyü ormanında fidan dikim töreni düzenlendi. Gelecek nesillerin çevre bilinciyle yetişmesi ve daha yeşil bir Türkiye için yapılan etkinlik 11 Kasım 2022 cuma günü saat 11:00’de gerçekleşen etkinliğe, Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, AK Parti Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan, Biga Orman İşletme Müdürü İhsan Tunç, Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, protokol, kurum ve kuruluşların temsilcileri ve öğrenciler katıldı. Programda fidan hediye eden Başkan Erdoğan, “11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü vesilesiyle gelecek nesillerimize daha yeşil, daha ferah bir Türkiye bırakmak için hep birlikte Türkiye yüzyılına nefes olduk. Ülkemizin ve şehrimizin bereketli topraklarını, filizlenerek büyüyen ve yeşilliğiyle huzur veren fidanlarımızla buluşturduğumuz Milli Ağaçlandırma Günü'nde hep beraber toprağa dokunduk. Her şey daha güzel, daha yeşil ve daha temiz bir Türkiye için” dedi.
Fidanlar toprakla buluşturuldu
"Türkiye Yüzyılına Nefes" temasıyla düzenlenen Milli Ağaçlandırma Günü etkinliklerinde yurt genelinde olduğu gibi Biga’da da fidanlar toprakla buluşturuldu. Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, öğrencilerle birlikte fidan dikimi yaptı.
Yayınlanma :
13.11.2022 11:50
Güncelleme :
13.11.2022 11:50
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: