Eskişehir'de otobüs terminali ve tren garında bayram hareketliliği yaşanıyor
Eskişehir Şehirlerarası Otobüs Terminali ve TCDD Eskişehir Garı'nda, Kurban Bayramı tatili nedeniyle hareketlilik yaşanıyor.
Yayınlanma :
17.07.2021 11:15
Güncelleme :
17.07.2021 13:22
Bayram tatilinin 9 gün olarak açıklanması, şehirler arası seyahat yoğunluğunu arttırdı. Eskişehir Şehirlerarası Otobüs Terminali ve TCDD Eskişehir Garı bayram yaklaştıkça daha da hareketleniyor. Tatil dolayısıyla memleketlerine veya tatile gitmeye hazırlanan vatandaşlar, farklı ulaşım araçlarından bilet alarak yola çıkıyor. Özellikle Korona virüs tedbirleri kapsamında aylarca boş kalan otobüs terminali, bayram tatilinin gelmesiyle adeta eski günlerine döndü. Bilet satışlarından memnun olduklarını dile getiren otobüs firması yetkilileri, gerekli olması halinde ek seferlerin yapılabileceğini belirtti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: