Eski mezarlık alanında esrar ve kenevir ele geçti
Samsun'un Çarşamba ilçesinde eski mezarlık alanında 4 bin 600 gram kubar esrar ve 233 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.
Yayınlanma :
13.08.2021 16:13
Güncelleme :
13.08.2021 17:35
Edinilen bilgiye göre, Çarşamba Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve KOM Şube Müdürlüğünce yürütülen istihbari çalışmalar neticesinde; Karamustafalı Mahallesi'nde eski mezarlık alanında otlar ve dikenlik içinden kıvrılarak uzayan, tünel ile girilen alan içerisinde kenevir bitkisi yetiştirildiği tespit edildi. Yapılan operasyonda 4 bin 600 gr kubar esrar ve boyları 3-5 metre arasında 233 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.
Olayla ilgili aynı mahallede ikamet eden M.S. (22) isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: