Elazığ İl Özel İdare, Paok'la eşleşti
Kadınlar Eurocup'ta 2021-2022 sezonu kuraları Almanya'da çekildi. Türkiye'yi Eurocup'ta temsil edecek olan Elazığ İl Özel İdare, ön eleme turunda Yunanistan ekibi Paok'la eşleşti.
Yayınlanma :
19.08.2021 13:15
Güncelleme :
19.08.2021 15:18
Kadınlar Euroleague ve Eurocup kura çekimleri Almanya'da gerçekleştirildi. Gerçekleşen kura çekimi sonrası Türkiye'yi Eurocup'ta temsil edecek olan geçen sezonun çeyrek finalisti Elazığ İl Özel İdare, Yunanistan'ın köklü ekiplerinden Paok ile eşleşti. Elazığ ekibi ile Paok arasında oynanacak olan maçların ardından tur atlayan takım B Grubu'nda yer alacak. B Grubu'nda Macaristan'ın Uni Gyor ve Ukrayna'nın BC Prometey ekiplerinin yanı sıra Sepsi / Szeksard / Kayseri ve Paok / Elazığ İl Özel İdare eşleşmelerinin sonuçlarına göre toplam 4 takım yer alacak.
Organizasyonda ön eleme ilk maçları 24 Eylül'de oynanacak.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: