Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü’nce 22 Aralık 2025 ile 29 Aralık 2025 tarihleri arasında il merkezi ve ilçelerimizde gerçekleştirilen huzur uygulamalarında; 7.327 şahıs ve 3.002 araç incelendi. Uygulamada farklı suçlardan aranması bulunan 21 şahıs yakalanırken, 605 araç sürücüsüne ise idari trafik para cezası uygulandı.
Toplamda; 642 adet sentetik ecza, 56,96 gr sentetik kannabinoid (bonzai), 46,77 gr metamfetamin, 5,77 gr esrar ve 0,35 gr kokain ele geçirildi. Yürütülen faaliyetler kapsamında; 71 şüpheli şahsa adli işlem yapılırken, içlerinden uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti suçlarından işlem yapılan 2 şahıs tutuklandı.
15 şahıs hakkında, kamu huzurunu bozacak şekilde davranışlarda bulunmaları nedeniyle Kabahatler Kanunu hükümleri kapsamında idari yaptırım da uygulandı.
Yorumlar
Kalan Karakter: