Başkanlar ve milletvekili aşure kazanının kapağını parayla kaldırdı
Kütahya'nın Hisarcık ilçesi Kutluhallar köyünde düzenlenen geleneksel aşure etkinliğine katılan AK Parti İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, Milletvekili Ahmet Tan, AK Parti Hisarcık İlçe Başkanı Ali Var ve Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, aşure kazanının kapağını kaldırması karşılığında adet gereği 'kapak kaldırma' parası ödediler.
Yayınlanma :
18.08.2021 17:48
Güncelleme :
18.08.2021 18:44
Kutluhallar köyünde hayırsever köylülerin katkılarıyla 9 yıldan beri düzenlenen aşure etkinliğine katılan AK Parti İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, AK Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, AK Parti Hisarcık İlçe Başkanı Ali Var ve Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan adet gereği aşureyi pişiren imam İsmail Kocabıyık'a dağıtım öncesi aşure kazanının kapağını kaldırması karşılığında bir miktar para ödediler. Daha sonra aşure kazanının kapağını açan Başkanlar ve Milletvekili aşure dağıtımını başlatarak hayırlarının kabul olması dileğinde bulundular.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: