Başkan Atay ve belediye personelleri, zafer için yürüdü
Büyük Taarruz anısına her yıl düzenlenen 'Zafer Yürüyüşü'ne bu yıl Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, belediye çalışanları ile birlikte katıldı.
Yayınlanma :
26.08.2021 16:20
Güncelleme :
26.08.2021 22:16
Atatürk ve silah arkadaşlarının düşman kuvvetlerine karşı başlattıkları genel saldırı anısına yapılan yürüyüşte, Başkan Atay'a eşi Güneş Atay ve belediye çalışanları eşlik etti. 25 Ağustos Çarşamba günü belediye hizmet binasının önünde yapılan uğurlama ile yola çıkan katılımcılar, aynı gün saat 21.00'de Zafer Yürüyüşü'ne başladı. Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde başlayan 18 kilometrelik yürüyüş, Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin kazanıldığı Kütahya'nın Dumlupınar ilçesinde sona erdi.
Büyük zafer anısına her yıl düzenlenen etkinliğe bu yıl Efeler Belediyesi olarak katıldıklarını söyleyen Başkan Atay, "99 yıl önce Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman askerlerimiz bu zorlu yolculuğa bağımsızlık ateşi vücutlarının her hücresini ısıtırken çıktılar. Onlar bizim gibi spor ayakkabılarla asfalt zeminde yürümediler, bin bir zorlukla ilerlediler. Eskimiş ayakkabılarıyla dağ-taş denemeden vatanımızı, hürriyetimizi ve cumhuriyetimizi bizlere armağan ettiler. Onların anısını sonsuza kadar yaşatmak için var gücümüzle çalışacağız" diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: