Bakan Varank Mardin'de esnafla bir araya geldi
Mardin'e gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, kentin tarihi çarşılarında esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Tarihi çarşıda Süryani çöreği yiyen Bakan Varank, "Süryaniler bu işi biliyor" dedi.
Yayınlanma :
03.09.2021 17:14
Güncelleme :
03.09.2021 19:04
Çeşitli temaslarda bulunmak için Mardin'i ziyaret eden Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, sanayicilerle bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Ardından Mahmut Feyzi Yedikardeş Camisinde cuma namazı kılan Bakan Varank, daha sonra Mardin 1. Caddede esnafı ziyaret etti. Hasan Ayyar Çarşısı, Revaklı Çarşısı, Tellallar Çarşısı, Bakırcılar Çarşısını gezen Bakan Varank, esnafla sohbet etti. Süryani çöreği yiyen Bakan Varank Süryanilerin işi bildiğini söyledi. Ardından Mardin merkezden ayrılan Bakan Varank, Dara Antik Kenti Örenyeri Çevre Düzenlemesi ve Restorasyonu açılış törenine katılmak için Dara'ya geçti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: