Aydın Vergi Dairesi Başkanı Şahin, ATB Başkanı Çondur ile görüştü
Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yayınlanan karar ile Aydın Vergi Dairesi Başkanlığı'na atanan Aydın Vergi Dairesi Başkanı Serdar Şahin, Aydın Ticaret Borsası'na ziyarette...
Yayınlanma :
17.12.2020 11:10
Güncelleme :
17.12.2020 11:10
Aydın Vergi Dairesi Başkanı Serdar Şahin ve beraberindeki heyet, Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A.Bahri Erdel, Meclis Başkan Yardımcıları Rıza Uyar ve Ahmet Şenel, Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen, Meclis Üyeleri Erkan Aslan ve Adem Türkmen ile Genel Sekreter Neslihan Duymaz karşıladı.
Gerçekleşen ziyarette kurumlar arası çalışmaların önemi konuşularak çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunuldu. Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Aydın Vergi Dairesi Başkanı Serdar Şahin'e gerçekleştirmiş olduğu anlamlı ziyaret için teşekkür ederek Aydın Vergi Dairesi Başkanlığı içinde muvaffakiyetler diledi. Aydın ili ekonomisi ve Aydın Ticaret Borsası'nın çalışmalarının konuşulduğu ziyarette Çondur, Aydın Ticaret Borsası olarak Aydın ili ve beraberinde ülke ekonomisinin kalkınması adına özverili bir çalışma sergilediklerini dile getirdi.
Aydın Vergi Dairesi Başkanı Serdar Şahin, 17 Kasım 2020 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren 7256 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun'un usul ve esasları hakkında bilgilendirmede bulundu. Pandemi sürecine dikkat çeken Şahin, başvuruların elektronik ortamda yapılabilmesine olanak sağlayan kolay, etkili ve güvenilir İnteraktif Vergi Dairesi uygulamasından faydalanılmasını önerdi.
Mükellef odaklı hizmet anlayışıyla memnuniyeti ön planda tutmayı sürdürdüklerini belirten Aydın Vergi Dairesi Başkanı Serdar Şahin, Aydın Ticaret Borsası ile her daim birlikte hareket etmeye devam edeceklerini ifade etti.
Sorun ve çözüm önerilerinin de konuşulduğu ziyarette karşılıklı iyi niyet temennileri dile getirilerek ziyaret sonunda Şahin'e Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ahmet Bahri Erdel tarafından Aydın İnciri, Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur tarafından plaket takdim edildi.
İHA
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: