Ankara-Bağdat ticaret hattı güçlenecek
Irak Devleti Ankara Büyükelçiliği Diplomatları, Sanayici iş Kadınları ve İş Adamlari Konfederasyonu SANKON Genel Merkezini ziyaret ederek iki ülke ticaretini geliştirme yönünde fikir alışverişinde bulundu.
Yayınlanma :
11.09.2021 16:43
Güncelleme :
11.09.2021 19:11
Irak Devleti Ankara Büyükelçiliği Diplomatı birinci müsteşarı Oday Abdulmajeed Müsawi, SANKON Genel Merkezini ziyaret etti. SANKON genel merkezinde yapılan toplantıya SANKON Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu ve yardımcıları hazır bulundu. Ziyarette Türkiye-Irak ilişkilerine değinerek, iki ülke arasındaki ilişkilerin çok güçlü ve üst düzeyde olduğuna değinen Müsawi, iki ülke arasındaki ekonomik ve ticari ilişkilere katkı sağlamak amacıyla SANKON kuruluşu ile işbirliği yapmaya hazırız olduklarını belirtti.
Ziyarette söz alan SANKON Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu ise Türkiye ile Irak arasında ekonomik ve ticari ilişkilere katkı sağlamak amacıyla Irak Devleti Ankara Büyükelçiliği ile işbirliği içerisinde çalışmaya hazırız olduklarını ifade etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: