Ümit Burunlular Avrupa Şampiyonu

TAKİP ET

Türkiye Sakatlar Derneği Çanakkale Şubesi Başkanı, aynı zamanda AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve AK Parti Engelli Koordinasyon Başkanı, Para Bilek Güreşi Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi ve şehrimizi temsil eden başarılı sporcu Ümit Burunlular, Avrupa Şampiyonu olarak altın madalya kazandı.

Bu yıl 34’üncüsü düzenlenen Para Bilek Güreşi Avrupa Şampiyonası 9-16 Haziran tarihleri arasında Moldova’nın başkenti Kişinev’de tamamlandı. 31 Avrupa ülkesinin katılımıyla gerçekleştirilen organizasyonda ülkemizi temsil eden sporcular şampiyonayı 13 altın, 7 gümüş ve 2 bronz olmak üzere toplam 22 madalya ile sonlandırdı. Ayrıca bu sonuçlar neticesinde TBESF sporcuları kadınlar ve erkeklerde takım halinde 3’üncü olarak 2 kupa kazandı.

Türkiye Sakatlar Derneği Çanakkale Şubesi Başkanı, aynı zamanda AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve AK Parti Engelli Koordinasyon Başkanı Ümit Burunlular, ülkemizi ve şehrimizi başarıyla temsil ettiği Para Bilek Güreşi Avrupa Şampiyonası’nda Avrupa Şampiyonu olarak altın madalya kazandı. 

Organizasyonda alınan toplu sonuçlar ise şu şekildedir:

Sağ kol:

Altın madalya: Elif Naz Bakır, Mustafa Dinleyici, Gökhan Seven, Meryem Yıldırım, İsmail Bekar ve Murat Çırık

Gümüş madalya: Fatih Kamuz, Halit Can Ünal, Kenan Eroğlu ve Oya Aydın

Bronz madalya: Ömer Aydın

Sol kol:

Altın madalya: İsmail Hacı Bekar, Gökhan Seven, Meryem Yıldırım, Elif Naz Bakır, Ümit Burunlular, Abdülsamed Ocakoğlu ve Murat Çırık

Gümüş madalya: Fatih Kamuz, Halit Can Ünal ve Oya Aydın

Bronz madalya: Ömer Aydın

Ümit Burunlular