Öğrenciler projeleriyle turnuvaya katılacak

TAKİP ET

Biga Çiçeklidede Özel İdare Ortaokulu Big(A)Tech takımı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen'e robot, proje ve yarışma sunumu yaptı.

Biga Çiçeklidede Özel İdare Ortaokulu 5. ve 7. sınıf öğrencilerinden oluşan Big(A)Tech takımı ve proje koordinatörleri Harun Dokuyucu, İlçe Milli Eğitim Müdürüz Erkan Bilen'i makamında ziyaret etti. Biga Çiçeklidede Özel İdare Ortaokulu Big(A)Tech takımı 2024 yılı için 'Master Piece' teması ile yarışacakları FLL (First Lego League) turnuvası için çalışmalarına başladı. Big(A)Tech takımı, 21. Yüzyıl becerilerinden biri olan hayatımızdaki problemleri çözebilmek için kendi ürünlerini üretmeye çalıştılar. Keşfettikleri bilgilerle çeşitli sanat alanlarındaki problemleri teknoloji kullanarak çözümler ürettiler.

Biga Çiçeklidede Özel İdare Ortaokulu Big(A)Tech takımı öğrencileri yenilikçi projelerinde aileleri ve çevrelerindeki sanat ve hobileri üzerine araştırmalar yaptılar. Edindikleri bilgiler ışığında okçulukta kullanılan zihgir yüzüğünü yeni nesil tarama teknolojileri kullanarak, sanatın rehberliğinde ürettiler. Master Piece temaya ilişkin hazırlamış oldukları projeleri hakkında İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen'e bilgiler verdiler ve sunum yaptılar.

Biga Çiçeklidede Özel İdare Ortaokulu Big(A)Tech takımını ve proje koordinatörü Harun Dokuyucu'yu tebrik eden Müdür Erkan Bilen, 24 Şubat 2024 tarihinde İzmir'de düzenlenecek turnuva için Big(A)Tech takımına başarılar diledi.

Çanakkale Biga proje