Kosova'dan 21 madalya ile döndüler

TAKİP ET

Çanakkale Geçilmez Gençlik ve Spor Kulübü, 23 sporcusuyla Kosova'da katıldığı Uluslararası Karate Şampiyonası'nda genel klasman şampiyonu oldu.

Kosova’da 14 Nisan 2024 tarihinde Uluslararası Karate Şampiyonası gerçekleştirildi. Şampiyonaya katılan Çanakkale Geçilmez Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları; 9 altın madalya, 7 gümüş madalya, 5 bronz madalya kazandı. Çanakkaleli sporcular, toplam 21 madalya ile Uluslararası Karate Şampiyonası’na damga vurdu.

Çanakkale Geçilmez Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Beyza Akkaya, Cevat Özdemir, Hasan Burak Karaca, Güşta Şaşmaz, Özde Değirmenci, Zeynep Akkaya, Nisanur Çakır, Cemre Günaydın ve Melih Damar, Uluslararası Karate Şampiyonası’nda altın madalya kazanırken Sıla Oytun, Enes Şen, Ramazan Eymen Avcı, Irmak Demir, Serhat Kayserli, Eylül Tekcan, Ömer Alperen Özden ise gümüş madalyanın sahibi oldu.

Şampiyonada bronz madalya kazanan sporcuların isimleri de şu şekilde; Kerem Arslan, Alişan Akkaya, Seydanur Küçük, Yiğit Kırat, Deniz Durgut.

Çanakkale Geçilmez Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Melih Erbasan yaptığı açıklamada; “14 Nisan 2024 tarihinde Istog/Kosova’da düzenlenen Uluslararası Karate Şampiyonasına ülkemizden 23 sporcuyla sadece Kumite kategorisinde katılarak toplamda 21 madalya kazanıp genel klasman şampiyonu olduk. Ülkemizi en iyi şekilde temsil eden sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Bizi Kosova’ya davet ederek çok iyi bir şekilde misafir eden her an yanımızda olan değerli dostum Leutrim Pepaj’a teşekkür ederiz. Turnuvada ayrıca açılış töreninde şahsıma ve Avrupa Şampiyonu sporcumuza plaket takdim ederek bizleri onure eden organizasyon kurulu maçların ardından Turnuvanın en yetenekli sporcusu olarak Beyza Akkaya’yı seçerek kupa ve para ödülü ile ödüllendirdi. Tekrardan her şey için teşekkür ederiz” dedi.

Çanakkale Çanakkale Geçilmez Gençlik ve Spor Kulübü Kosova Melih Erbasan madalya Uluslararası Karate Şampiyonası