"Kazanan dostluk oldu"

TAKİP ET

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider ile Dünya ve Avrupa Para Bilek Güreşi Şampiyonu milli sporcu Ümit Burunlular ile bilek güreşi yaptı. AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Karadayı ve çok sayıda vatandaşın ilgiyle takip ettiği bilek güreşinde dostluk kazandı.

Çağlar Kaynak Basket Sahasında Bilek Güreşi etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Vali İlhami Aktaş’ın yanı sıra; Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz, Türkiye Sakatlar Derneği Çanakkale Şube Başkanı ve milli sporcu Ümit Burunlular, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli, Çanakkale Gönül Dostları üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Karadayı ve partililer ile birlikte etkinliğe katılan AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Dünya ve Avrupa Para Bilek Güreşi Şampiyonu milli sporcu Ümit Burunlular ile bilek güreşi yaptı. Dostluğun kazandığı bilek güreşine dair Gider; “Dünya ve Avrupa Para Bilek Güreşi Şampiyonu Ümit Burunlular’ın bilek güreşi etkinliğindeydik. Şampiyonla bilek güreşi yaptık. Kazanan dostluk oldu. Çanakkale’nin gururu Dünya şampiyonu sevgili Ümit Burunlular, engelli vatandaşlarımız için çok güzel bir rol modeldir. Azim ve çalışkanlık ile neler yapılabileceğinin en güzel örneğidir Ümit. Başarıları daim olsun” ifadelerini kullandı.

Ayhan Gider Ümit Burunlular bilek güreşi