İçdaş Spor Kulübü sporcuları kampa katıldı

TAKİP ET

İçdaş Spor Kulübü'nün rüzgar sörfü sporcuları Milli Takım Aday Kampı'na katıldı.

Türkiye Yelken Federasyonu’nun 2024 yılı faaliyet programında yer alan IQ Foil Junior ve Techno 293 U13 Milli Takım Aday Kampı, Çanakkale Güzelyalı’da gerçekleştirildi. İçdaş Spor Kulübü rüzgar sörfü antrenörü Özer Keskin’in Milli Takım antrenörü olarak görev aldığı, dört antrenörün gözetiminde gerçekleştirilen ve İÇDAŞ Spor Kulübü’nden Delfin Ada Canpolat, Zeynep Eflin Küçük, Mira Yapar ve Elis Ekşi’nin de yer aldığı kampa toplam 32 sporcu katılım gösterdi.

Beş gün süren kampta deniz üzerinde yapılan antrenmanları kara antrenmanlarıyla pekiştirilerek sporcuların kondisyonlarını geliştirmeleri açısından oldukça faydalı oldu. Mayıs ayında yine Çanakkale Güzelyalı’da gerçekleştirilecek olan TYF Yelken Ligi’nin 3’ncü ayak yarışları öncesinde yapılan bu kamp, yarışa hazırlık sürecinde olan sporculara önemli bir katkı sağladı.

İçdaş Spor Kulübü yetkilileri; “Kampa katılan ve ülkemizi yurt dışında temsil etmeye aday tüm sporcularımızı kutluyor, katılacakları yarışlarda başarılar diliyoruz” dediler.

Çanakkale İçdaş Spor Kulübü Milli Takım Aday Kampı