Rektör Erenoğlu'ndan önemli ziyaret

Yayınlanma: 27.08.2024 09:57 Güncelleme: 27.08.2024 14:46

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Cüneyt Erenoğlu, Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti.

Ziyarette Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Genel Müdürü Alper Altınok, Genel Sekreter Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Tanju Güdük ve Ezine Gıda OSB Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Gülce Tok’da hazır bulundu. Toplantıda, bu yıl Ezine Meslek Yüksekokulu’nun “OSB Meslek Yüksekokulu” statüsü kazandığı ve sanayicilerle mesleki eğitim arasında doğrudan temasın sağlanmasının hedeflendiği vurgulandı. Ayrıca, yeni akademik eğitim öğretim döneminde oluşturulacak ulusal ve uluslararası projelerin ilçeye ve üniversiteye sağlayacağı katkılar ele alındı. Ezine’nin bölgesel kalkınmadaki önemine dikkat çeken Altınok, Türkiye’de üretimin artışıyla birlikte sanayi ve iş gücünün entegrasyonunun kritik olduğunu belirtti. Ezine’nin, Çanakkale’de bu hedef doğrultusunda örnek bir organize sanayi bölgesi olma yolunda devam eden çalışmaları hakkında bilgi verdi. Toplantı, üniversite ve yerel yönetim arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi ve ortak projelerin hayata geçirilmesi amacıyla birlikte hareket etme kararı ile sona erdi.

Devamını Okumak İçin Tıklayınız
#Çanakkale #ÇomÜ #R Cüneyt Erenoğlu #Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi #Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Meslek Yüksekokulu