Zirvede en tatlı sürpriz

TAKİP ET

Türkiye'nin 2023 hedefleri doğrultusunda gelecek vizyonu ve 2023 stratejilerinin tüm yönleriyle ele alındığı 'Türkiye 2023 Zirvesi' gerçekleşti. Savunmadan enerjiye, gıdadan ulaştırma ve finansa kadar her sektör hedeflerin paylaşıldığı zirvenin kapanışında Queenida Honey'in sahibi Derya Demircan, Türkiye'nin antioksidan ve prolin değeri en yüksek ballarını ve Bayramiç ilçesini yakından tanıtma fırsatı buldu.

Türkiye’nin 2023 vizyonunun anlatıldığı zirveye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın video mesajı ile başlanırken, oturumlarda Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum önemli açıklamalarda bulundu.

Önemli isimler katıldı

Zirveye bakanların yanı sıra Merkez Bankası Başkanı Prof. Dr. Şahap Kavcıoğlu, Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Prof. Dr. Göksel Aşan, Borsa İstanbul A.Ş. Genel Müdürü Korkmaz Ergun, Sermaye Piyasa Kurulu Başkanı İbrahim Ömer Gönül, Türkiye Sigorta Birliği Başkanı Atilla Benli, Finansal Kurumlar Birliği Başkanı Ali Emre Ballı, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. Başkanı Prof. Dr. Temel Kotil, HAVELSAN Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sedat Karakaş, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. Başkanı Prof. Dr. Temel Kotil, Finansal Kurumlar Birliği Başkanı Ali Emre Ballı,Kalyon Enerji CEO'su Murtaza Ata, Eti Maden Genel Müdürü Serkan Keleşer, Kuzey Marmara Otoyolu Genel Müdürü Aynur Uluğtekin, IC Holding İcra Kurulu Başkanı ve CEO'su Murat Bayar ve Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz ve Ege Yapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayıçok sayıda gazeteci ver sektörün önde gelen isimleri katıldı.

En tatlı sürpriz

Zirvenin kapanışında ise bakanları tatlı bir sürpriz bekliyordu. Zirvenin kapanışında Queenida Honey’in sahibi Derya Demircan, Türkiye’nin antioksidan ve prolin değeri en yüksek ballarını ve Bayramiç ilçesini yakından tanıtma fırsatı buldu. Demircan, Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci başta olmak üzere Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve Merkez Bankası Başkanı Prof. Dr. Şahap Kavcıoğlu’naKazdağları’nda ürettiği ballardan takdim etti. Kazdağları’nda ürettiği ballardan ve bölgenin endemik flora zenginliğinden bahseden Demircan, bakanlara Bayramiç’i yakından tanıtma fırsatı da buldu.

Çanakkale Bayramiç Derya Demircan Kazdağları bal