Zafer bizim olacak

TAKİP ET

AK Parti İl Başkanlığı ile Merkez İlçe Başkanlığı, Mart ayında yapılması planlanan yerel seçimlere odaklandı. Yerel seçim çalışmaları kapsamında Çanakkale merkez ile ilçeler başta olmak üzere belde ve köylere de tek tek ulaşan AK Parti'nin Çanakkale yöneticileri, strateji ve planları Çanakkale Belediyesi'ni kazanmak üzerine kuruyor.

Çanakkale’de STK’ların yanı sıra oda başkanları ve dernek yönetimleriyle bir araya gelen AK Parti yöneticileri, yerel seçimler ile ilgili fikir alışverişinde bulunup vatandaşların görüş ve önerilerini de dikkate alıyor.
Yerel seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek ve beraberindeki partililer, hem Çanakkale’de hem de ilçelerde vatandaşların gönüllerine dokunuyor. Bir yandan seçmenlerle görüşen Başkan Ölçek, diğer yandan partililer ile de bir araya gelerek seçim çalışmalarını masaya yatırıyor. AK Parti’de mahalle başkanlıklarının haftalık olağan toplantıları da dolu dolu devam ediyor. AK Parti Barbaros ve Esenler'in haftalık olağan toplantıları yapıldı. Toplantılarda konuşan Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek; “Karşımızda 25 yıllık bir belediye var. Biz bunu almak istiyoruz. Bizim burada bir amacımız vardı. İlk amacımıza ulaştık ve 2 vekilimizi meclise gönderdik” dedi.
Bu yola başımızı koyduk
“Biz artık bu yola başımızı koyduk” diyen Başkan Ölçek; “Burada bizler yerel seçimlerde bir devri açıp bir devri kapatacağız. Bunun içinde çok iyi çalışmamız gerektiğini biliyoruz. Bu konuda mahallelerimize güveniyoruz. Yerel seçimlerde zafer bizim olacak” şeklinde konuştu.

yıldıray Ölçek ak parti merkez İlçe