Yüksel ile Oruçoğlu mazbatasını aldı

TAKİP ET

Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel ile Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, düzenlenen törende mazbatalarını aldı.

Ezine Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve Meclis üyelerinin de mazbatalarını aldığı törende konuşan Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel; “Vatandaşlarımızın kullandığı oy neticesinde Ezine Belediye Başkanlığı görevine tekrar seçilmiş olmanın haklı gururunu yaşıyorum. Hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bu memlekete ne yapılırsa yapılsın az. Memlekete olan sadakat borcumuzu ve alın teri dökme isteğimizi bugünden sonrada şehrin her noktasında hissettireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Tüm Ezinelilere daha iyi hizmet edebilmek için durmadan çalışacağız. Bundan sonraki süreçlerde ayrım yapmaksızın hizmet edeceğimize söz veriyorum. Ezine’de yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum. Her zaman kazanan Ezine olsun” dedi.

Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu ise yaptığı konuşmada; “Yoğun bir seçim süreci geçirdik. Vatandaşımız bize 5 yıl daha görev verdi. Şu an mazbatalarımızı alacağız, her zaman olduğu gibi yine herkesin belediye başkanı olacağız. İnşallah dün olduğu gibi bugünde yarında beraber olacağız. Herkese çok teşekkür ediyorum. Şimdiden bayramınızı tebrik ediyorum” diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu ve belediye meclis üyeleri mazbatalarını aldı.

Çanakkale Ezine Güray Yüksel Mevlüt Oruçoğlu mazbata