Yüksel; "Esentepe Parkı yakında hizmette olacak"

TAKİP ET

Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, 7'den 70'e tüm Ezinelilerin aileleri ve sevdikleriyle birlikte nefes alabileceği doğasıyla ve yeşiliyle ayrı bir güzellik katacak Esentepe Parkı'nın kısa süre içerisinde hemşehrilerinin hizmetinde olacağını söyledi.

Ezine Belediyesi, İlçede vatandaşların nefes alabileceği yeni yeşil alanlar ve parklar oluşturmaya devam ediyor. Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği Ezine Belediyesi Esentepe Parkı, çok kısa sürede vatandaşların hizmetinde olacak.

Ezine Belediyesi Esentepe Parkı’na ilişkin açıklama yapan Belediye Başkanı Güray Yüksel; “7’den 70’e tüm hemşehrilerimizin aileleri ve sevdikleriyle birlikte nefes alabileceği doğasıyla yeşiliyle, ayrı bir güzellik katacak Esentepe Mevkii Parkımız kısa süre içerisinde hemşehrilerimizin hizmetinde olacak. Hemşehrilerimize ve Mahallemize hayırlı uğurlu olsun. Büyüyen ve gelişen peynirin başkenti Ezine’mizde hemşehrilerimizin nefes alabileceği yeni yeşil alanlar ve parklar oluşturmaya var gücümüzle devam edeceğiz” dedi.

Çanakkale Ezine Güray Yüksel Esentepe Parkı